Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.

Rozumím
- +
ZPĚT Hlavní strana
/
/
/
Ochrana osobních údajů

Informace o ochraně osobních údajů

Co byste měli vědět o Vašich datech, které nám poskytnete.

Provedením objednávky písemně, telefonicky či po internetu souhlasíte s manuálním i automatizovaným zpracováním poskytnutých osobních údajů, a to pro obchodní a marketingové účely, zejména pro vyřízení objednávky, zasílání katalogů a marketingových akcí, pro uzavření smlouvy o poskytnutí revolvingového úvěru, pro vydání úvěrové karty MAGNET, k platbě kartou Aura, společnostem CEMOD-CZ s.r.o., IČ: 25629662 a CIVAD, ID: FR00321008013, 22 rue de la Blanche Porte, 59200 Tourcoing, France na dobu neurčitou. Uvedením e-mailové adresy, případně čísla mobilního telefonu, vyjadřujete svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení dle zákona č. 480/2004 Sb. Též souhlasíte se zpracováním osobních údajů prostřednictvím pověřených třetích osob a s předáním údajů jiným správcům. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Máte právo souhlas kdykoli písemně odvolat nebo jej neudělit při zpracování objednávky, právo na přístup k osobním údajům a jejich opravu, jakož i další práva dle § 21 zák. č. 101/2000 Sb., zejm. právo požadovat vysvětlení či odstranění závadného stavu. Objednací lístek- objednávka přes katalog -nahrazuje Formulář zmocnění obchodníka.

Vážení návštěvníci, používáním tohoto webu souhlasíte s používáním souborů cookies, které uplatňujeme pro zobrazení cíleného obsahu, reklamy a pro účely analýzy.

Přihlášení
Registrovat
Zapomenuté heslo
Zapomenuté heslo
X
X
X