Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.

Rozumím
- +

Aktuálně >>

Aktivovat kód akce 197.654

ZPĚT Hlavní strana
/
/
/
Osvěžující jarní polévka z natí. Zdravá a chutná

Osvěžující jarní polévka z natí. Zdravá a chutná

Díky návratu čerstvé zeleniny si můžeme připravit finančně nenáročnou polévku: stačí odkrojit svěží natě mrkví, košťálové zeleniny, ředkviček a vykročit na zelenou! Skvěle se hodí i pro jarní detox, který si každoročně dopřávám. Zkuste to spolu se mnou!

Ingredience:
pro 6 osob

  • zeleninové natě odpovídající 3 svazkům
  • 1 svazek kerblíku
  • 3 jarní cibulky se zelenou natí
  • 1 velká brambora nebo 1 cuketa
  • 1 oříšek másla
  • sůl, pepř

Příprava:

Připravíme si zeleninu. Omyjeme zeleninovou nať a poté ji nakrájíme. Stejný postup opakujeme se svazkem kerblíku. Pokud máte strach, že se zamažete, není nic snazšího než obléknout zástěru!

Oloupeme bramboru nebo cuketu a pokračujeme rozkrájením na kousky. Cibulky se zelenou natí nakrájíme na kolečka. 

Přejdeme k vaření. Cibulku osmahneme na másle. Přidáme natě a necháme zpěnit 2 - 3 minuty. Přidáme bramboru nebo cuketu a kerblík.

Přilijeme 1,5 l vody, osolíme, přikryjeme pokličkou a necháme vařit 20 minut. Následně vše rozmixujeme, dochutíme solí a pepřem dle libosti. Podáváme s křupavým chlebem a čerstvým kozím sýrem.


Přihlášení
Registrovat
Zapomenuté heslo
Zapomenuté heslo
X
X
X
X